Voedingssupplementen

G&W GezondheidsWinkel Rima heeft een groot assortiment voedingssupplementen. Dat zijn producten in de vorm van pillen, poeders, druppels, capsules of drankjes. Voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding. Ze bevatten vitamines, mineralen of bioactieve stoffen. Je kunt ze apart krijgen, bijvoorbeeld als vitamine C-pil of vitamine D-druppels, maar ook als combinatie in een multivitaminepil.

Vitamines en mineralen zijn onmisbaar voor het lichaam. Ze spelen een rol bij de groei, het herstel na ziekte en het goed functioneren van het lichaam. Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor gezond eten. Wanneer je gevarieerd en gezond eet, krijg je in principe voldoende voedingsstoffen binnen. Toch hebben veel mensen baat bij extra vitaminen, mineralen of bioactieve stoffen. Dat kan in een periode van lichamelijke of geestelijke inspanning zijn, of wanneer het lichaam na ziekte of zwangerschap behoefte heeft aan extra ondersteuning. Ook voor ouderen kunnen extra vitaminen ervoor zorgen dat ze zich vitaler voelen. Het voordeel van voedingssupplementen is, dat ze snel opgenomen worden in het lichaam. De deskundige medewerkers van G&W GezondheidsWinkel Rima adviseren je graag over het gebruik van voedingssupplementen.

Naast voedingssupplementen is Rima er ook voor homeopathie, fytotherapie (kruidengeneeskunde) en allopathie (gangbare geneesmiddelen als paracetamol).